Barion Pixel
En utilisant notre site, vous acceptez notre utilisation des cookies, la politique de confidentialité et les conditions d'utilisation.
Menu

Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES SZÁLLÍTÁS 5.000 Ft feletti rendelés esetén!

gel régénérant pour la peau dermolex pour prévenir les escarres

Prix :
€ 16,36
Évaluation : 5 sur 5 Étoiles ! (17)

A dermolex gél gyógynövény hatóanyagai kiváló segítséget nyújtanak a tartósan ágyhoz kötött betegek bőrápolásában és a felfekvés megelőzésében.

2, vagy annál több darab termék megvásárlása esetén ingyenes kiszállítással!

Disponibilité : En stock
Cout de la livraison: € 4,40
Quantité :db

Vásárlás

Vásárlás

Description:

Les ingredients du gel sont soigneusement sélectionnés, rafraîchissent et régénèrent la peau exposée à une pression prolongée. La formule du gel est rapidement absorbée et ne tachera pas les vêtements ni la couverture du lit car elle ne contient pas de colorants ni de parfums. Le produit est conforme au règlement (CE) n ° 1223/2009 sur les produits cosmétiques. C’est un produit «à appliquer», à ne pas rincer lorsqu’il est utilisé comme prévu. Le produit a été étudié et évalué par le département de dermatologie et d'allergologie du centre médical et pharmaceutique de la faculté de médecine de l'Université de Szeged. Les enquêteurs ont conclu que le gel de Dermolex était un complément utile au traitement des escarres (décubitus).

Type de peau - normal, sensible
Zones d'application -arrière de la tête, oreilles, épaules, coudes, taille, hanches, fesses, intérieur des genoux, talons
Poids 170gramme
Durée de vie de qualité de la fabrication3 an

Avis consommateurs

5.00
17 évaluation
5
(17)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Donnez votre avis!
| 5 sur 5 Étoiles !
19/12/2022
Anyósom csipőprotézis műtét utáni komplikációk miatt, hatodik hónapja ágyban fekvő beteg. Sajnos a lassú gyógyulás alatt kialakult felfekvéses sebek kezelésére ajánlott készítmények mindegyike hatástalannak bizonyult mindaddig, amíg a kezelést nem kezdtük meg Dermolex géllel. Azóta a sebek szépen begyógyultak és újak nem keletkeztek.
A gél hatásosnak bizonyult az egyéb irritációk és viszketés ellen is. Csak ajánlani tudom a terméket.
| 5 sur 5 Étoiles !
04/08/2020
Egy ismerősöm ajánlotta a dermolex gélt makacs, szűnni nem akaró ekcémámra, amire semmi sem használt. Úgy gondoltam, adok neki egy esélyt és kipróbálom. Örülök, hogy megtettem, nagyon bevált, szépen visszaszorította az ekcémás foltokat.
Nagyon jó termék, Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
| 5 sur 5 Étoiles !
18/06/2020
Inkontinenciával küzdő betegeknél, pelenka állandó használatánál a betegen nem szellőzik a bőr. A dermolex gél nagyon kellemes mentolos hatása hűsíti a beteg bőrfelületet. Használatát csak javasolni tudom.
| 5 sur 5 Étoiles !
12/05/2020
Ágyhoz kötött, pelenka használatára szoruló idős betegeknél, gondozottaknál használjuk a készítményt a kényelmi eszközökkel (ülőpárna, anti-decubitus alátét) kombinálva. Olyan ellátottak esetében, akiknek gyakran látványos eredmény nélkül bajlódunk a bőrápolásával, már pár nap használat után látszik a gél jótékony hatása. A pelenkavédelem során, vagy a problémás területeken csökkenti a viszketést, a bőrpírt, a gyulladásra utaló tüneteket. A mentolos tartalom ellenére nem szárítja a bőrt, nem okoz semmiféle irritációt. Hűsítő, frissítő érzésről számolnak be a betegek. Könnyen felszívódik, nem hagy nyomot a ruházaton. Mennyiséget tekintve kis adag is elég a bőr hatásos védelmére, jól szétkenhető, ezért lassan fogy.
| 5 sur 5 Étoiles !
02/04/2020
A dermolex gél tapasztalatairól és hatásáról szeretnék véleményt mondani. Édesanyám 96 éves, félig fekvő beteg, de napközben órákra kiültetjük a fotelba. Korából kifolyólag, keresztcsonti fájdalom és bőrpír a fekvéstől – jelentkeznek. Napközben dermolex géllel több alkalommal a fájó testrész bekenjük, amely a beteg elmondása szerint részére fájdalomcsillapítást és felfrissülést eredményez. A könnyű felszívódás miatt a ruhanemű nem szennyeződik. A gél a feszes izomzatot lazítja, a bőrt megnyugtatja. Javaslom a betegeknek kipróbálásra!
| 5 sur 5 Étoiles !
13/11/2019
Több betegnél is alkalmaztam a dermolex gélt és a betegek beszámoltak arról, hogy frissítő enyhén bizsergető hatást tapasztaltak, a fájdalmaik is csökkentek. Kipirosodott, nyomásnak kitett helyen a bőrpirosodás csökkent.
| 5 sur 5 Étoiles !
08/07/2019
3 napja használja betegem hozzátartozója. Hívtak, hogy nagyon jó a gél! Nem is kell menjek, mert szemmel látható a javulás.
| 5 sur 5 Étoiles !
13/04/2019
Nagyon jó!
| 5 sur 5 Étoiles !
28/03/2019
Kiváló a felfekvés megelőzésére, csak ajánlani tudom mindenkinek!
| 5 sur 5 Étoiles !
09/03/2019
Nekem hatásos volt, nagyon komoly felfekvési jelek jelentkeztek a kórházban fekvés ideje alatt, de sikerült megállítani a dermolex géllel. Köszönöm!
| 5 sur 5 Étoiles !
08/03/2019
1 hete használom a testvéremnél. Drága, de szépen javul.
| 5 sur 5 Étoiles !
03/03/2019
Boldog vagyok, hogy rábukkantam a dermolexre. Nem tudom elmondani, milyen csoda ez a gél. Kétségbeesve próbáltuk helyrehozni a fekvőbetegünk hátát, ami szinte egybefüggően piros volt! Minden, amit tanultunk, 40 év ápolási tapasztalat krémei, spray-i kudarcnak bizonyultak. Kipróbáltuk a dermolex gélt és vele a csoda! Egy parányi helyen (a pelenka derék részénél) maradt csak egy nagyon vékony, halvány rózsaszín kis folt. Nagyon-nagyon köszönjük, kedves betegünk, kolléganőm és a magam nevében! További jó munkát, egészséget és minden jót kívánok mindenkinek, akinek ezt a gélt köszönhetjük!
| 5 sur 5 Étoiles !
19/02/2019
Gyakorlatból tudom, hogy nagyon jó. Ajánlom minden gondozónak megelőzés céljából, de a már kipirosodott testfelületre, kisebb hámhiányra is nagyon jó!
| 5 sur 5 Étoiles !
27/11/2018
Nagyon jó termék kb. egy éve használjuk!
| 5 sur 5 Étoiles !
18/10/2018
Megkaptam a termékmintát, csodás. Mindenkinek ajánlom, aki idős és beteg.
| 5 sur 5 Étoiles !
29/08/2018
Édesanyámnál ezt használtuk nagyon jól bevált.
| 5 sur 5 Étoiles !
29/05/2018
Nekem nagyon ís használ. Szerintem szuper. Ajánlom másoknak is.